Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Εθνικό καθήκον






Άννα Παναγιωταρέα
Δημοσιογράφος
Άρθρο της στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" - 2/11/2011


Δεν φτάνει που μας κατάντησε επαίτες στη χώρα μας, γυρίζοντάς μας το 2020 στο 2009, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και την απειλή του πατρός του, που δεν είχε τολμήσει να βάλει σε πράξη: Να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Γιατί το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», που είχε εκτοξεύσει ο Α. Παπανδρέου στη Βουλή του 1975, το ξέχασε όταν έγινε πρωθυπουργός στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ο υιός του και το ξεσκόνισε, βυθίζοντας σε απόγνωση τους Ελληνες, που τον βλέπουν, γαντζωμένο με νύχια και με δόντια στην εξουσία, να δηλώνει: «Υστερα από μένα η καταστροφή». Εχουμε καθήκον στο μέλλον των παιδιών μας να μην του κάνουμε τη χάρη. Υπάρχουν στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα άνθρωποι με εθνική συνείδηση, που αντιλαμβάνονται ότι τα τυχοδιωκτικά του παιχνίδια αποβλέπουν στην παραμονή του στην εξουσία. Η αλήθεια είναι ότι τόσες φορές που δήλωνε ότι «δεν τον ενδιαφέρει η πρωθυπουργική καρέκλα» έπρεπε να μας είχε προβληματίσει!

ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος περίγελως στα μάτια των εταίρων είναι βαρύ, εφόσον ακόμη είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ετσι κι αλλιώς, «γελοίο και μικρόνοα» τον χαρακτηρίζουν πλέον οι ομόλογοί του. Ομως δίνει την ευκαιρία σε εκείνους που δεν μας θέλουν στην Ε.Ε. να μας αποπέμψουν. Και αυτό θα είναι εθνική καταστροφή, μεγαλύτερη από εκείνη του 1922. Καμία κυβέρνηση, κανένα κόμμα, πλην του ΚΚΕ, έθεσε ποτέ θέμα αμφισβήτησης της παρουσίας της Ελλάδας στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αναγνωρίζοντας τις εθνικές περιπέτειες στις οποίες θα εμπλεκόταν η χώρα.

Και έρχεται αυτός, που δεν έβγαλε με τον κόπο του μία δραχμή, που δεν έχει ελληνική παιδεία, άγλωσσος και ανιστόρητος και λαθεμένα διεθνιστής, και εκτελεί σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας: Πού πήγαν οι ΑΟΖ και τα πετρέλαια, τα έξι μίλια και η άμυνα, η παιδεία και οι συμμαχίες της χώρας; Ο Γ. Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να ανατρέψει τα πάντα. Να σωριάσει σε ερείπια τους κόπους της δουλειάς μας από το 1974 και εδώ. Να γυρίσει την Ελλάδα στην περίοδο τη μετεμφυλιακή, ο ένας εναντίον του άλλου.

Να παραδώσει τη χώρα στην επόμενη κυβέρνηση ανίσχυρη, αδύναμη, εγκαταλελειμμένη. Ακριβώς όπως σχεδιάζουν οι εχθροί της. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μού έλεγαν στη Βουλή την ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου ότι «τη στιγμή που θα πιστοποιήσουν ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα θα τον καταψηφίσουν». Η στιγμή ήρθε, φίλοι μου!

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Λίγες μέρες ακόμη χρειάζεται για να ολοκληρώσει το καταστροφικό σχέδιο που εκτελεί. Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία. Αν τον αφήσετε να δράσει ανενόχλητος, εσείς θα φέρετε το άγος της προδοσίας της λαϊκής εντολής, για την υπόλοιπη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: